Број на текстови објавени денес: 51

Туризам

 • Охрид распродаден за празниците

  Охридските хотелски сместувачки објекти најавуваат одлична посетеност за престојните новогодишни празници. Речиси сите сместувачки капацитети се веќе закупени, најбројни и оваа година гостите од соседните...

 • Кафето е најевтино во Рио, а најскапо во Цирих

  Од 75 града во 36 земји во светот, човек најевтино кафе може да се напие во бразилската престолнина, а најскапо ќе го плати во Цирих....

 • Кoнечно решена мистеријата на англиското селo во кое итаат туристи

  Во мај оваа година, малото место Кидлингтон во Велика Британија одеднаш од непозната причина почнале масовно да го посетуваат туристи. Тие, без ниту една посебна...

 • Крај на еротскиот музеј во Париз

  Познатиот Музеј на еротиката во Париз се затвора, поради што е организирана аукциска продажба на експлицитните изложени предмети, од кои поголемиот дел претставуваат уметнички дела...