Број на текстови објавени денес: 64
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

По бадникови гранки со Ферари – хит на интернет (ВИДЕО)

На Инстаграмот на еден Србин од Швајцарија се појавија видео и фотографии како оди по бадникови гранки со Ферари и стана хит.

 (фото+видео – курир.рс)