Број на текстови објавени денес: 64
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

Изгоре барака во Драчево

Барака сопственост на П.Ц.(52) од Скопје во која како потстанар престојувал Д.Г.(37) од село Ново Село, прилепско изгоре вчера во пожар. Пожарот бил пријавен во 11 часот на улицата „Живко Фирфов“. Од екипа на Бригадата за противпожарна заштита пожарот бил локализиран во 13.30 часот.