Број на текстови објавени денес: 64
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

Дали се диетите најлоша тактика за слабеење?

Веднаш треба да знаете дека постои значајна разлика помеѓу диета и исхрана. Некои стручњаци сметаат дека само со постепена промена на исхраната, со отфрлање на брзата и „џанк“ храна, а со навикнувањето на здрава храна и со вклучување на физичката активност, можете да дојдете до идеална фигура, здрав дух и тело.

Лоша страна на диетата. Сѐ е поголем бројот на луѓе кои сметаат дека диетите, пропишаните режими на исхрана не се тие кои на здрав начин ви помагаат да ослабнете. Зошто?

Повеќе за ова на порталот „Арт кујна“.

Фото: Pixabey