Број на текстови објавени денес: 64
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

(Видео)Благојчо Горгиев : Премиере Зоран Заев и другар Сашо Денесовски ви благодарам за добрината,доколку небевте ВИЕ јас денес немаше да имам можност да излезам и да го прославам денот, ви благодарам од СРЦЕ И ДУША

„Премиере Зоран Заев и другар Sasho Denesovski ви благодарам за добрината, погледнете 4×4 е ова не му е рамно ништо… во иднина се надевам секој телесен инвалид ке ја има можноста за количкава…
П.С Имајте убави празници и ЗНАЈТЕ доколку небевте ВИЕ јас денес немаше да имам можност да излезам и да го прославам денот, ви благодарам од СРЦЕ И ДУША 💖💖💖 ПРОДОЛЖЕТЕ СО ДОБРИНИТЕ КОН МАКЕДОНСКИОТ НАРОД💖💖💖🤩😍🤩😍🤩💖💖💖’“,ќе обкави Благојчо Горгиев на својот фејсбук профил. Специјалниот електричен мотор за лица со хендикеп беше набавен од страна на Здружението за еднаква застапеност на лица со посебни потреби во едиумите СОС БАЛКАНМЕДИА,а по иницијатива на премиерот Зоран Заев беше дониран на Благојче,како дел од големата акција за подобрување на условите на ѓивот на инвалидизираните лица од страна на СОС БАЛКАНМЕДИА.