Број на текстови објавени денес: 64
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

УЛИЧЕН СВИРАЧ ВО ДОРТМУНД- МАКЕОДНСКО ДЕВОЈЧЕ (ВИДЕО)

Мелодијата и текстот  иа убавата песма „Македонско девојче“,нема граница, може да се слушне скоро во сите држави во Европа!Денес уличен свирач во Дортмунд-Република Германија во самиот центар на Дортмунд ,на наши макеоднкси граѓани им ја свиреше и пееше легендарната макеоднска песма Македонско Девојче. Еве како изгледа овој настап на иличниот свирач во Дортмунд: