Број на текстови објавени денес: 104
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

Четири возила изгореа во пожар во центарот на Скопје

Четири возила кои биле паркирани на улицата Елисие Поповски во центарот на Скопје, попладневно се опожарени.

Пожарот е пријавен во 18.05 часот во противпожарната единица, а интервенирано е со две возила и пет пожарникари.