Број на текстови објавени денес: 104
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

Франческо Тоти ќе ја презентира својата автобиографија во Колосеумот

Легендата на Рома, Франческо Тоти ќе ја претстави својата автобиографска книга среде најзначајните симболи на италијанскиот главен град – Колосеумот.
Материјалот ќе биде објавен на 27 септември, на 42. роденден на напаѓачот, а коавтор е новинарот Паоло Кондо.
Дел од средствата од продажбата на книгата „Un Capitano“ ќе бидат донирани во корист на Детската болница во Рим.