Број на текстови објавени денес: 127
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

СДСМ ОХРИД ,ТЕФТЕРЧЕТО НА „МИЛЕНИЧКИТЕ“ НА ЛАЗЕ ТАНЕСКИ,ЗА ЖИВОТ!

Дојде живот за некого во СДСМ,живот само за одредните ,повластените ,кој и во минатото итекако му ја изнауживаа, сега дојде време ,истите тие да му ја уживаат повторно.

Додека порано сите се смеевме на „тефтерчето на Гоца“, сега такви тефтерчина се изнакотија во секој град,само сега се делат на повластени „револуционери“ и оние за кој е потребна академија на Марс за вработување.

Ветуваа европски вредности , на крај се сведоа само на сељачки интриги.Тргна тефтерчето,најнапред по Управни и надзорни одбори за вдомување на швалерките, за на крај истите да ги вдомат и во МВР,нели бре Лаки Лазе Танески?

Е,за таквите не е потребно мислење од страна на извршниот одбор на партијата , а ниту да бидат запознаени Кординаторите на 5-та изборна единица ,секретарот на партијата ,а уште помалку членството.

Желботеката на привилегираните од тефтерчето на Танески , оној претседател кој наводно дипломирал на Факултетот за туризам и менаџмент во Скопје,а попатно не знае ни колку испити ,а ни кој професори му предавале, логично,зошто парата врти секаде,купени дипломи колку сакаш.ж

Најновото вработување во СВР Охрид на женска особа блиска до Лазе Танески,само потврди дека се изгубени сите вредности во едно опшество.Продолжува системот на предатори,членството не знае, раководтсвото охридско поим нема креваат раменици од Скопје било,или кучината лајат караванот си врви.

Аферим бре Лазе Танески , ти остана само спомените од кампот Љубаништа , ајде вдомиги уште трите кученца од дома во некоја држаавна институција , и оди од врата на врата да убедуваш народ да излезе на референдум , ќе сме граделе со тебе и такви како тебе европски вредности???

Сашо Денесовски-Лично