Број на текстови објавени денес: 0
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

„Руски експрес“: УНМИК знаел за вадењето на органи на Срби во „жолтата куќа“

„Руски експрес“ објави ексклузивни документи дека УМНИК цело време знаел за трговијата со органи на Срби за време на воениот конфликт на Косово во т.н жолта куќа.

Објавени се извештаи дека УНМИК биле на лице место во околината на Буреља на северот на Албанија и се увериле дека таму се ваделе органи од возрасни и деца.

Детално се опишани сите простории во куќата, околу неа и средствата кои се употребувани за време на форензичката анализа.

Во извештајот стои дека се најдени траги на крв и дека туку се случувале нелегални операции.