Број на текстови објавени денес: 0
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

„Република Илинденска Македонија“ е нов предлог за името

Zaev-Cipras-2

„Република Илинденска Македонија“ е нов предлог за името кое според дипломатски извори е понудено од македонска страна во преговорите, пренсува весникот „Коха“ и порталот А1ОН.

Името „Република Илинденска Македонија“ би било за севкупна употреба.