Број на текстови објавени денес: 83
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

Работници од „Веибо“ го блокираа патот Крива Паланка – Куманово

веибо(4)

Патот Крива Паланка – Куманово кај населба Грамаѓе е блокиран во двата правца од околу 50 работници во фабриката „Веибо“ поради неисплатени плата, соопшти Автомотосојузот на Македонија.

Поради неисплатени плати работници од „Веибо“ и минатата недела го блокираа патот Крива Паланка – Куманово.