Број на текстови објавени денес: 72
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

ПРОТЕСТ-ЗАРАДИ ДИСКРИМИНАТОРСКИ ОДНОС ВРЗ ЛИЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ОД СТРАНА НА ОПШТИНА ОХРИД ,ДЕНЕС ОХРИДСКАЈ НЕ ОБЈАВУВА ВЕСТИ