Број на текстови објавени денес: 139
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

ПРАТЕНИЧКЕ ЛАЗАРЕВСКА ,ДАЈ НЕ СЕ ГЛУПИРАЈ СО ТВОИТЕ ГЛУПАВИ ПОСТОВИ И ГЛУПАВИ ПОФАЛБИ,ЈА ПРЕТЕРА.,.

Пратеничке Жаклина Лазаревска,се што лета не се јаде! но веќе по навика некако социјалната мрежа Фејсбук ви постана место каде човек може да ви го мери тоа акалот! Денес ,искрено сладко се изнасмеав на вашиот пост „Браво за Општина Охрид која од својот Буџет за 2018 година ќе финасира 70 програми и проекти од јавен интерес,изработени од граѓани и граѓански здруженија …“1??!

Лазаревска , легендарниот актер Зоран Радмилович напишал една голема мисла „ Кога ќе умреш, ти не знаеш дека си умрел и не ти е тешко, тешко е на другите , Исто така е кога си Глуп“,Сега Лазареска ,размисли колку ни е тешко на нас граѓаните ,на нашиот желудник да ги свариме сите глупости на глупавите???!!

Кога веќе сакаш гол безобразен популизам ,во твојот пост викаш „Граѓани и граѓански здруженија“? Од кога бе лазареска НУ Хидробиолошки институт е граганин, граѓанско здружение?Од кога ФТУ Охрид е граѓанин или граѓанско здружение , или уште 10 тина такви примери наведени во твојте 70 „честитки“?!

Имате ли ронка страм и совест?? Зошто го потценувате интелектот на граѓаните кој сте најзаслужни за тоа што сега ти седиш во удобната пратеничка фотља? Би те замолил да прекинше со глупави постови,одвратно е!

П.С. Бедните 40,ооо,оо денари кој општина Охрид со решение ги доделила на Лицата со посебни потреби во медиумите СОС БЛАКАН МЕДИА Охрид , јас како претседател и апликант на најакиот проект во историјата на Охрид ,се откажувам јавно за твоја сметка , за спас на општина Охрид ,а ти аплицирај да ти купет 4 нови гуми за безбедно наплаќање на патни трошоци во илијадници евра ..Засрами се.

Сашо Денеосвски

Фотографија на Sasho Denesovski.