Број на текстови објавени денес: 0
image003
image003

Пејачката признала дека го удира детето по газето

Screen-Shot-2017-06-14-at-11.53.49-AM

Неодамна една славна мајка призна дека понекогаш ја удира по газето својата тригодишна ќеркичка.

Станува збор за американската пејачка Кели Кларксон која по оваа нејзина изјава која беше прогласена за контроверзна, беше нападната од родителите за физичко малтретирање на дете.

Повеќе за ова на порталот „Мајка и дете“.