Број на текстови објавени денес: 104
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

Падната електрична инсталација на ЕВН ги опожарила возилата во Скопје

На 11.07.2018 г. во 18,10 ч пријавeno e дека на ул.„Елисије Поповски“ во близина на бр.17 имало опожарени четири возила и било зафатено едно дрво. Се работи за 4 ПМВ марка„ Пежо308“ ,„Сеат Ибица“,„Форд“ и „Опел Астра“. истите најверојатно се опожарени од падната електрична инсталација на ЕВН , возилата се делумно надворешно опожарени.