Број на текстови објавени денес: 139
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

Овие намирници го чистат телото однатре

Секојдневно сме бомбардирани со реклами за производи кои ветуваат чудесни резултати кога станува збор за исфрлањето на токсините од нашиот организам. Но, вистината е всушност тоа дека нашиот организам секој ден го прави токму тоа.

Нашиот црн дроб е чудесен – тој е примарен орган за детоксикација и секојдневно работи на тоа да ги исфрли од телото штетните материи.

Главната цел на неговата работа е штетните материи, односно, токсините во организмот да ги направи помалку штетни за да можеме безбедно да ги исфрлиме од организмот, а во тоа му помагаат соединенијата од храната која секојдневно ја консумираме.

Повеќе за ова на порталот „Арт кујна“.