Број на текстови објавени денес: 0
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

НАЦИОНАЛЕН РЕСТОРАН„ КАЈ ВИЛИ“ НОВА КВАЛИТЕТНА ГАСТРОНОМСКА ПРИКАЗКА ВО ТУРИСТИЧКАТА ПОНУДА НА ОХРИД

Денес во туристичката населба Пештани-Охрид се одтвори новиот национален ресторан „Кај Вили“ , кој е дел од синџирот на претпознатливо добрата и вкусна храна во Македонија.Ресторанот плени со својот амбиент ,но и со прекрасната кујна која е дел од овој врвен угостителски синџир во Македонија.

Фотографија на Лесковачка скара кај Вили.Фотографија на Лесковачка скара кај Вили.Фотографија на Лесковачка скара кај Вили.Фотографија на Лесковачка скара кај Вили.