Број на текстови објавени денес: 0
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

Мерко им забрани на вработените да пушат и да носат јадење дури трае постот за Рамазан

32639682_1601910343261975_7583626627880321024_n

Градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко ги информирал вработените дека за време на рамазанскиот пост им е забрането во општинската зграда да внесуваат храна и пијалоци, како и дека им е забрането да пушат.