Број на текстови објавени денес: 0
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

МАНОИЛ ЈАКОВЛЕВ -АДУТ ,СЕ КРСТИ ВО “БИА“ И ВО ТАНЕ МАРКОСКИ??

Маноил Мане Јаковлев-АДУТ,во с воето гостување на една национална телевизија ,ќе изнесе,дека пријателска соседска држава ,ќе изнесела „Бомби“ за Заев , повикувајќи се на Безбедносното информативната агенција на Р.Србија БИА , која патем според КОДОШОТ Маноил Мане Јаковлев ги следела комуникаците на Зоран Заев?!

Маноил Мане Јаковлев-АДУТ еден од најголемите соработници на ССДБи најкголемиот кодош на патриотите Македонија и Германија , уште живее во неговиот филм на кодош со тапија ,смртно определен кон српската кауза и преголемата негова желба за идеалите за „Велика Србија“!

Маноил Мане Јаковлев ,како докажан сплектарош и кодошки профитер,а со цел да му се упика дебело во задникот на Христијан  Мицкоски, знаејќи дека неговата кодошка кариера изумира,заедно со неговите соработници од СДБ , го минирал и собирот на Ветерани на ВМРО ДПМНЕ во Кичево,така да на истиот на кој не присуствувал ,седел во ресторан во близина каде што се одржувало изборното собрание, го испратил за надохнада од 250 Евра , неговиот „СОКРАТ“ Тане Маркоски од Охрид , кој држел говори и го растурил изборното собраниена ветераните. Маноил смислил нова стратегија за назначување на претседател на ветераните на ВМРО ДПМНЕ ,со оглед дека оваа место е едно од клучните места по влијание во ДПМНЕ, така решил по секоја цена да го постави Тане Марковски како негова продолжена удбашка рака , преку кого ќе може да манипулира врз членството на партијата!„

Српските врски на Маојло ,датираат од поодамна , од време кога ССДБ му го печтеше „Макеоднска Нација“ , она време кога неговото „Ново Скопје“ во берлин беше место каде ССДБ тргнуваше во поход спрема миграцијата.

Употребен Презерватив , не се става повторно , ..Сифилис предизвикува!

Сашо Денесовски -Лично