Број на текстови објавени денес: 64
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

МАКЕДОНСКИ КОМПАНИИ ГО СПОНЗОРИРААТ ИВАНОСКИ ДА ОБЈАВУВА МОРБИДНИ ЛАЖНИ ВЕСТИ ,МИТКО ЈАНЧЕВ НАЈГОЛЕМ СПОЗНОР!?

Во оваа прилика ,би сакал да изразам „ЈАВНА БЛАГОДАРНОСТ“, до реномираните македонски компании и бизнисмени , кој спонзорираат МОНСТРУМ и монструозно морбиден портал Мактел.мк.

Ги поздравувам компаниите : „Изворска, Витаминка Прилеп, Здравје Радово, Синалко, Аурора Турс, Кожувчанка, Семос, Неотел и останатите фирми, а богами и државните и јавните претпријатија,како што е  „ПОЦ“, што смогнале сили да спонзорираат МОНСТРУМ и се рекламираат на неговиот монструозно морбиден портал Мактел.мк и со тоа поддржуваат или можеби нарачуваат ,искрено незнам лажни морбидни стории за оцрнување на деца!

Посебен поздрав до Митко Јанчев Градоначалник на Општина Кавадарци,кој од неговите компании одвојува месечно 30.800,оо денари за спонзорирани реклами ,а можеби и за нарачани текстови на овој монструозно морбиден портал Мактел.МК.

Крајно , ги поздравувам сите негови спонзори ,кој му донесоа „Живот“ на Сашо Иваноски,се до оној момент , додека и нивни ќерки, сопруги, деца не ги изнапише со неговиот болно -неизлечив мозок. Овие компании и Јавни институции се дел од неговиот морбидно монструозен за жал јавен вокабулар и секако тие се можеи и главните виновници за предозираноста со вулгарности.

Сакам  во оваа прилика да поздравам и некој дечки од Бихачќа и до валдиниот двор, Ве знам добро кој стоите позади овој Монструм.

Јавно го повикувам МВР и Јавното обвинителство на РМ , да постапат по добиената крична пријава , да ги разгледаат непобитните докази (телефонски повици и СМС пораки),пред фактите и боговите молчат, нели се боревме за правна држава и владеење на правото?!Докажете на дело,а не само на зборови…..

Искрено ги познавам сите пишани закони на иснтитуциите на системот , оние што не ми се јасни , тука е мојот правен тим , но за недај боже уште подобро лично го знам и оној непишаниот Закон,но верувам дека Јавниот Обвинител и МВР ќе смогнат сили овој дворски монструмски шут да заврши онаму каде му е и место .

Во изминатиот мој животен век од над 50 години сум видел се и сешто , но ваков МОНСТРУМ не сум сретнал низ сите мој патешествија низ целиот свет. Знам што заслужува , но ќе оставам иснтитуционално да се разреши целиот морбиден случај,a изнуди нема да дозволам.

До тогаш , Вие господа сопственици и директори на „Изворска, Витаминка Прилеп, Здравје Радово, Синалко, Аурора Турс, Кожувчанка, Семос, Неотел и останатите фирми, а богами и државните и јавните претпријатија,како што е  „ПОЦ“,Ви ветувам дека ќе се потрудам да бидете дел од Ѕидот на срамот на светската Бизнис сцена,а Вие и пнатаму спонзорирајте морбиден портал, и болен мозок, зошто ако сте се издигнале во високи менаџери, вашите пиари ,доколку Вие не сте знаеле требало да ве опоменат каково значение има во маркетингот поимот “ Крајно ризичен и неподобен коминтент за углед на компанија“,можеби ќе Ви постанат нештата многу појасни.

За напомена , истиот овој МОНТРУМ , на ден 18-03-2017 година ,објавил исто така МОНТРУОЗНА вест за една мајка Маја Стаменковска ,денес објавил за ќерките на Неделковски, кој е господа бизнисмени и господине Државен јавен обвинител Јовевски , вечерва , утре , заутре …следен на ред на еден МОНСТРУМ.

Јовевски и МВР, постапете , немате време за паради и рокади, не попуштам….,сакам институционално решавање на сите вакви МОНСТРУМИ, доколку Вие не можете , тогаш знам и јас , но и други засегнати како треба……

Сашо Денесовски -Лично