Број на текстови објавени денес: 0
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

Лошите деца доаѓаат од лошо родителство

Колку пати сте слушнале дека лошите деца доаѓаат од лошите родители?

Факт е дека постојат неколку знаци на лошо родителство.

Во реалниот свет нашите деца зборуваат погласно од зборовите. Ставот, погледите, целите и перспективите, во голема мерка зависат од тоа што го сознаваат од своите родители.

Повеќе за ова прочитајте на порталот „Мајка и дете“.