Број на текстови објавени денес: 64
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

Како да си одгледате домашни зачини

Најпопуларни зачински билки се токму оние кои најчесто се употребуваат во кујната и кои ги збогатуваат јадењата и напитоците со фантастични вкусови. Најдобро од се е што не мора да сте никаков стручњак ниту пак ви треба градина за да си ги одгледате сами. За повеќето од најчесто употребуваните доволни ви се мали саксии, тегли или стари шолји за чај.

За ова не ви треба ниту многу простор ниту топло време. Значи, можете да ги посадите дома дури и кога е ладно и да ги чувате покрај кујнскиот прозорец или било каде во кујната кадешто ќе ви биде на дофат на рака.

Прочитајте повеќе на порталот „Арт кујна“.