Број на текстови објавени денес: 0
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

Како да направите домашен посен мајонез?

Сите домашни мајонези се поздрави од купечките затоа што не содржат конзерванси и разни други додатоци, адитиви, засилувачи на вкусови, а ако сакате мајонез, а постите, сигурно ви недостасува. Еве како да си направите домашен посен мајонез со аквафаба.

Рецептот за овој мајонез побарајте го тука.