Број на текстови објавени денес: 83
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

Забрана за движење на товарни возила на патниот правец Охрид-Ресен-Битола.

пре(5)

Забрана за движење на товарни возила на патниот правец Охрид-Ресен-Битола.На премините Буково и Ѓавато на коловозите има од 15 до 20 сантиметри снежна покривка.Доколку тргнувате на пат ,задолжително носете зимска опрема.