Број на текстови објавени денес: 0
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

ЕКСЛУЗИВНО ФОТО:КАКО Е КОГА ЧЕКАШ МИНИСТЕРСКА ПОНУДА ВО „PALACE ХОТЕЛ“ ВО ЗАГРЕБ?!

Кога сака редкацијата ОхридСкај ,секако дека се и е достапно! Но кога чекаш да постанеш министер во елитниот  ‘Palace-hotel” Во Загреб, нема да очекуваш дека ќе бидеш опсервиран од ОхридСкај.Но една фотографија ,милион зборови,нели?!

Фотографија на Sasho Denesovski.

Смештајот во овој елитен хотелски комплекс се движи од 130 евра па се до 1300 евра во делот на дипломатските апартмани за еден ден . Но еве и фото како изгледа смештајот на „ апликантот“ во елитниот хотелски ресорт: