Број на текстови објавени денес: 139
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: СИЛВИ БЕНД И СПУТНИК ,ПОД МУРЕНКАТА ВО ОХРИД

Магијата на нормалниот ноќен живот во Охрид ,некогаш треба и да се доживее. Во центар на Охрид , под Муренка на настапот на Силви Бенд, охридскиот Кајчар-Спутник приреди вистинско шоу на песните на Мајкал Џексон.Вреди да се погледне видеото , спектакуларната игра на Спутник беше попратена со оваации и голем број на гости-гледачи кој уживаа во прекрасната кореографија.