Број на текстови објавени денес: 83
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

Еве како влијае кучето врз развојот на вашето дете

dete-kuce

Домашниот миленик, кучето, од вашето дете ќе направи поодговорна личност. Детето од него ќе научи што значи да се грижи за некого, зашто, и самото куче бара грижа и малку време. Драгото милениче бара чести прошетки, а детето, кое ќе биде почесто вклучено во овие семејни прошетки, ќе биде поактивно и изложено на свеж воздух. Просто неверојатно е како вашиот домашен миленик може безгласно да го убеди детето дека пиењето вода е многу важно за општото здравје!

Повеќе на следниов линк