Број на текстови објавени денес: 0
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

ДЕБАТА ЗА ИЗДАВАЊЕ ПОД КОНЦЕСИЈА НА ОХРИДСКИТЕ ПЛАЖИ

Општина Охрид ги повикува сите заинтересирани лица  на 15-ти март (четврток),  да учествуваат на јавната дебата  по повод издавање под концесија на плажите долж охридското крајбрежје.

Срдбата е закажана во големата сала на Општина Охрид со почеток во 10 часот.