Број на текстови објавени денес: 83
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

Две шолји кафе на ден го превенираат штетното дејство на алкохолот

171122190659_1_900x600

За да си помогнете и да го зачувате црниот дроб од неговите штетни влијанија, стручњаците велат: пијте кафе, пренесува порталот Steth News.

Новото истраување спроведено во Велика Британија покажало како може да се отстрани штетното влијание на алкохолот врз црниот дроб со пиење на најсаканиот напиток на многу луѓе – кафе, и тоа по две шолји на ден.

Повеќе за ова на порталот „Арт кујна“.