Број на текстови објавени денес: 134
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

(Галерија)Петровски и Бачев на „Визита“ и кај Љубен Арнаудов(Христо Узунов)

Значително поголема група на граѓани се упати кон домот на пратеникот Љубен Арнаудов во стариот дел на Охрид , попознат како Горни Сарај.И таму Петровски, Бачев и групата на лица која ја предводеа беа застанати од полициски сили на 100тина метра од домот на Арнаудов.Кон домот на Арнаудов се упати Филип Петровски со цел да му го предаде писмото на пратеникот Арнаудов.