Број на текстови објавени денес: 64
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

(Видео Тв Морис-Охрид)Оливер Спасовски денеска во Полициската станица во Струга ги прими возилата што како донација за Одделот за гранични работи и миграција при МВР ги додели германското Сојузно министерство за внатрешни работи.