Број на текстови објавени денес: 83
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

(ВИДЕО) Инцидент во Бизнис лигата на Македонија: Топката заврши во лицето на новинарот и го нокаутира

587317-hit-video-incident-na-zagrevanjata-na-biznis-ligata-novinar-pogoden-so-topka-vo-glava

 

Во Македонија веќе неколку години редовно се одржува Бизнис лигата, во која компании од нашата држава се натпреваруваат во мал фудбал.

 

Новинарот кој земаше изјави од двајца играчи кои настапуваат во бизнис лигата, беше погоден од топка откако на загревањето еден од играчите најверојатно прво ја шутна во рамката од голот, а потоа топката заврши во лицето на новинарот.