Број на текстови објавени денес: 68
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

ВИДЕО-„Бившот Командир од ПС Кочани ја води операцијата ЏОГЕР во Струмичкиот Затвор“

На социјалната мрежа Фејсбук два дена по ред излегува видео ,каде поранешниот командир на ПС Кочани ,најнапред од затворениците добива метла, а денес осамна видео под наслов „ЏОГЕР“

„Бившот Командир од ПС Кочани ја води операцијата ЏОГЕР во Струмичкиот Затвор“