Број на текстови објавени денес: 64
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

(ВИДЕО)ГЕОРГИЕСКИ: Заедно да продолжиме на патот кој што ни го трасира нашиот градоначалник Јован Стојаноски.

„Почитувани советници,почитувани граѓани на Охрид ,почитувани медиуми.Не сум ни најмлаку среќен ниту задоволен , што денеска на ваков начин во вакви околности сум избран да ја извршувам оваа функција . Исто така сум свесен дека никој од Вас не е‘ среќен.Верувајте дека од денеска ,мојата обврска кон човекот кој што прв ја вложи довербата во мене ,е‘ уште поголема, а со тоа што Вие ја вложивте вашата доверба како советници ,таа обврска станува , моето животно мото во овие месеци кои што следат.Ветувам дека овие неколку месеци ќе се вложам целосно и посветено и ќе дадам све од себе да ја исполнам таа обврска и вашата доверба.Најнапред кон човекот кој прв покажа верба во мене , после на вас како совет ,но и кон сите граѓани на Општина Охрид.Искрено се надевам ќе ми помогнете со вашата поддршка , со совет и со критика кога ќе е тоа потребно,заедно да продолжиме на патот кој што ни го трасира нашиот градоначалник ,да ги оствариме неговите соништа , да ги реализираме проектите за кој што тој живееше и , да го држиме дадениот збор пред граѓаните на Охрид“.

Инсерти од изборот на ВД Градоначалник.

 

ohridsky.com