Број на текстови објавени денес: 127
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

(АУДИО) МОНСТРУМОТ САШЕ ИВАНСКИ ВО АУДИО ФОРМА ГО ПОЗДРАВИ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ОО СДСМ КИЧЕВО ЛАЗАРЕСКИ!

Во врска со гнасните написи на Саше Иваноски -Мактел,дека редакцијата ОхридСкајрекетирала,а Денесовски бил лудак !,таква нјус појава е самиот Иваноски кој по нечиј налог (Кирацоски),објавува монструозни и педофилски написи во континуитет.Во прилог телефонската изјава на претседателот на ОО СДСМ Кичево Игор Лазаерски,и неговото изнесено мислење за Саше Иваноски и останати:„ ДА И КАЗИШ ДА СЕ ГОНАТ ВО ТРИ ПИ..Е МАТЕРИНЕ,НИТУ НЕКОЈ МИ СЕ ЈАВИЛ ……ДА СЕ ГОНАТ СИТЕ У П.М., СИТЕ ДО ЕДЕН ПОЗДРАВИГИ ОД МЕНЕ.

 

Целта да се деградира Охридскај,како и фамилијата на Денесовски е предмет на поднесена Кривична Пријава до ОЈО ,која е веќе заведена ,а Иваноски ќе си лежи за делото кое го направил.

ОХРИДСКАЈ.