Број на текстови објавени денес: 3
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

УПАСЕН КАНДИДАТ ЗА СОВЕТНИК ОД ВМРО ДПМНЕ ВО КОЧАНИ,ВРШЕЛ ПОТКУП И УЦЕНУВАЊЕ НА ГЛАСАЧИ

458134-naskoro-nova-fasada-na-opshtinskata-zgrada-vo-kochani

Вечерва во Кочани од страна на Полиција , приведено е лице кое се наојѓа на листа на советнци од редовите на ВМРО ДПМНЕ за град Кочани.Лицето било фатено од страна на полицијата по претходен налог на Јавен обвинител за основано сомнение за поткуп на гласачи.кај осумниченото лице биле пронајдени гласачки списоци, пари и други материјали недозволени со Закон за избори.како што дознава Охридскај ,со осомниченото лице се работи во моментов во СВР Кочани.

Охридскај