Број на текстови објавени денес: 0
image003
image003

СОГЛАСНО ЗАКОНСКИТЕ ОБВРСКИ, ОХРИДСКАЈ ВРШИ ЈАВНА ОБЈАВА НА ЦЕНОВНИКОТ ЗА ЛОКЛАНИТЕ ИЗБОРИ

OhridSky-DashboardLogo

Согласно законската обврска за достава и јавна ојава на ценовникот за престојните локални избори 2017 година МННА Охридскај , чиј издавач е СОС БЛАКАН МЕДИА-Охрид до Државната изборна комисија И Државниот завод за ревизија (ДЗР) и до Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК),по електронски пат го испрати ценовникот за престојните локални избори.

Согласно Законските одредби МННА OHRIDSKY.COM , чиј издавач е СОС БЛАКАН МЕДИА-Охрид , врши и јавна објава на ценовникот согласно законските одредби:

Ценовник за рекламен простор

Информативниот портал ohridsky.com овозможува на своите читатели да ги следат најважните и најнови политички, економски и урбани вести, како и новости од светот, културата, сценскиот живот, здравјето, технологијата, модата и забавните четива. Порталот е проект на Здружението на граѓани за еднаква застапеност на лица со посебни потреби во медиумите СОС БАЛКАНМЕДИА Охрид. Порталот започна со работа во април 2006-та година, а денес е меѓу трите најпосетувани информативни интернет портали во Македонија. Според Google analytics бројот на месечни посети надминува милион и петсотини илјади посети.Цените се без вклучен данок.Цените се исти како и за обичен закуп на рекламен простор без никакво надоградување врска престојните изббори.Реадкцијата и издавачот го задржуваат и правото за промена на цена,како и право на спознзорство доколку така одлучиме ,кое спонзорство ќе биде најавено до ДИК , ДЗР и ДКСК по писмен пат.

Редакција Охридскај

Димензиите на одредени банери може да се менуваат во зависност од потребите на клиентите.
За дополнителни информации oбратете се на kotvaoh@yahoo.com

Преземете го ценовникот во PDF формат