Број на текстови објавени денес: 0
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

СДСМ , Груевски е минато, граѓаните избраа промени и нова влада

грујоо

Мнозинството граѓани, над 600 илјади, на 11 декември избраа промени и нова одговорна власт.

 

Граѓаните јасно ја изразија својата волја против Груевски и политичарите осомничени и обвинети за криминал и злоупотреби и ги испратија во историјата.

 

Груевски и криминалното раководство на ВМРО-ДПМНЕ се минато. Тоа е јасно и за членовите и поддржувачите на оваа партија.

 

Граѓаните избраа промени и нова, одговорна влада.