Број на текстови објавени денес: 0
image003
image003

РИСТО МЕДАРОВСКИ , ЕМ ШУТО ,ЕМ БОДЕ,НЕ МУ ДАВАЛЕ КАВИЈАР ЗА ВЕЧЕРА ВО ОПШТА БОЛНИЦА ОХРИД??

%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b0%d1%801-2

Ем шуто, ем боде, но шуто е кога ќе биде објавено преку петпарашкиот „Бакрачевски Агитроп“, по познат како Љупчо Танески – девојката за сите Бакрачевисти, а уште повеќе шуто , и уште повеќе боде кога ќе биде објавен најглупавиот фејсбук статус, на наводно познат доктор во уролошкото одделение при ЈЗО Општа болница Охрид, Ристо Медароски?! Според неговиот фејсбук статус, објавени неколку фотографии, каде според него цитираме: „се’ гледало дека дежурните лекари добивале едно саламче, пресечено на два дела, едно варено јајце, едно маргаринче и парче лебче“?! За кого е можеби и премногу, но повторно, човекот на кого му закасна пубертетот и кој се навикнал на кавијар, наргиле, пури, одкога му се ускрати чекмеџето на црниот фонт и црните операции, сега виновни му биле Општата болница Охрид?! Медароски во продолжение на својот нарачан напис на Охрид1, очигледно не може никако да преболи зошто некој е поуспешен од него, па се повикува на наводен долг на Општата болница, не знае прецизно, но фрла од ракав, зошто истата таа болница и истото тоа раководство во изминатите десет години, додека траеше судскиот спор за примање на мито на Медароски, да оптатува на повик и месечен престој во Дубаи, да биде партнер во неколку угостителски локали во Општина Охрид и да се појавува на работа кога сака, па така директно од кафана во алкохолизирана состојба, да ги напаѓа и навредува претпоставените, медицинскиот персонал и да се иживува брз пациентите?! Што се однесува до храната во Општата болница која е иста, докторите ја порачуваат од медицинската болница, до сега освен Медаровски ниту еден друг доктор не се пожалил, затоа што имале колку што сакаат!, но кога нема кавијар, наргиле и добра пура, а успатно и некоја добра чашка виски, тогаш вината на оној што е шут, ем што боде, се бара секогаш во друг?! Би било добро, Медаровски, да даде извештај колку тоа операции има направено во изминатите години и да каже како тоа успеа да постане „црна овца“ во одделението за урологија при ЈЗО Општа болница Охрид. -Се мачкает Редакција ОхридСкај.

%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b0%d1%801-1 %d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b0%d1%80-2 %d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b0%d1%801-2