Број на текстови објавени денес: 0
image003
image003

РЕМЕНСКИ – Кадарот на Амди Бајрам За да научи како се чита закон и како се работи по закон треба да се врати во основно и прво да научи елементарни работи!

remenski11-540x330

Кадарот на Амди Бајрам бил запрепастен од моето работење во министерството …
И треба да биде…
За да научи како се чита закон и како се работи по закон треба да се врати во основно и прво да научи елементарни работи, зошто се друго е виша математика за него, а пропаганда за оние кои го советуваат …
Ама која да разбере пустото …