Број на текстови објавени денес: 40
image003
image003

МИТКО ЧАВКОВ ЈА КИДНА ОД МВР!

cavkov-lamanoski

Митко Чавков, директор на Бирото за јавна безбедност нема да ја дочека одлуката за негово разрешување што е во владина постапка, туку одлучил да замине од оваа институција.Послем скандалот во макеоднското собрание кога Чавков се криел од Нухиу во тоалетот на третиот кат, и од кога не успеа да издејствува од Иванов да биде поставен з 1 човек на Агенцијата за разизнување .Чавков земал годишен одмор, и побарал да му биде прекинат договорот со МВР кој му завршува на 30-ти Јули 2017 година .чавков пред заминување на годишен одмор , ги собрал сите свој лични предмети од кабинетот-(незнаеме дали ја понел и ВЦ шољата од тоалетот?!