Број на текстови објавени денес: 0
image003
image003

Македонското знаме на Триумфалната порта во Париз (ВИДЕО)

%d1%82%d1%80%d0%b8%d1%83%d0%bc%d1%84%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b0-%d0%bc-%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d0%bc%d0%b5

Од утре па се до 29 јануари Франција е домаќин на 25 светско ракометно првенство на кое ќе учествува и македонската репрезентација.

Во пресрет на големиот настан домаќините на посебен начин го најавија шампионатот и тоа преку Триумфалната капија во Париз која светна во боите на сите национални тимови.

Меѓу нив се најде и македоснкото знаме како симбол на нашата репрезентација.