Број на текстови објавени денес: 41
image003
image003

ЛАЖНИОТ ХУМАНИСТ БАКРАЧЕВСКИ КОЈ И НА МРТВИ ЗАРАБОТУВА!

kapela

Лажниот Хуманизам на Никола Паун Бакрачевски илезе на виделина , или што би рекол неговиот Пастир Груевски – Вистината е како шило!

Трагичната смрт на еден млад живот Дејан Трајчески  ,кој во трагична сообраќајна несреќе погина на 8-ми мај кај месноста Рача во Охрид ,мегафоните на Бакрачески излегоја со лажна хуманитарна акција ,за достоен погреб на трагично починатото младо лице! Тогаш Бакрачевски и Црвениот Крст од Охрид излегоја со соопштение во јавност дека сите трошоци ќе ги покријала Општина Охрид ,за и околу трошоците за капела со кое управува ЈП „Градски Гробишта“-Охрид, погребалниот оператор и ресторанските услуги !

Но лагата на лица кој сакаат да поентираат како хуманисти на трагични настани за политички цели , излезе на виделина.

Погребалниот оператор „Мирен Сон “ од Охрид бесплатно ги изврши сите погребални услуги,како што и вети , оствари.

ЈП Градски Гробишта, бакрачевски и Црвениот Крст од Охрид повторно со нови лаги!Од страна на ЈП Градски Гробишта Охрид до погребалниот оператор Мирен Сон -Охрид извршено е фактурирање за услуга – користење на капела за починато лице Дејан Трајчески??, онаа услуга за која Бакрачески се обврза дека ќе биде на товар на Општина Охрид?

Од погребалниот оператор Мирен Сон , денес истакнаа дека и овој трошок ќе биде подмирен од нивна страна и нема да дозволат семејството на починатиот млад наш сограѓанин ,кој е во тешка финасиска состојба да биде оптоварено со овој трошок.

Секоја пофалба за погребалниот оператор Мирен Сон од Охрид , ГОЛЕМ СРАМ ЗА БАКРАЧЕВСКИ И ЦРВЕН КРСТ ОХРИД!

САШО ДЕНЕСОВСКИ