Број на текстови објавени денес: 0
image003
image003

КОГА КУРУРЦИТЕ НА ВМРО ДПМНЕ ЌЕ ОСОЗНААТ ДЕКА СПАСОВСКИ И МВР ПОСТАПУВААТ ПО ЗАКОН,А НЕ СПОРЕД ТЕФТЕРЧЕТО НА ЈАНКУЛОВСКА?

KURIR

ДЕНЕС поголем дел од опозициските медиуми под контрола на ВМРО ДПМНЕ ,како и многу пати до сега со нивните спинови , случајот со постапувањето на Униформиран полициски службеник во Струмица ,каде две лица биле ранети при обид за напад врз службеното лице, се препишува ,дека тоа го направила „Полицијата на Оливер“?!

Дали глупоста има граница за господата „курирци“ кој веќе 7 години забегале од реалниот свет, живеаат во нивниот розов криминален свет,кога МВр беше МВРО-ВМРО,кога имаше нарачани апсејна и нарачани убиства!да ги потсетиме дека такви убиства ги имаше многу , од Смилковско Езеро,Никола Младенов, па се до нивниот Крпач, Мартин Нешкоски, и многу други.

Полицијата не е на Оливер Спасовски , таа е на целиот народ на РМ, и тука нема компромис, зошто им пречи Оливер Спасовски и професионалвците нови во МВР, е јасна , зошто сега не може повеќе да го слушаат и уценуваат сопствениот народ?! Нека објаснат од Курир , зошто избегаа Грујовски и Бошковски, зошто ги рециклирале и дробеле 10.000.000 долари вредна опрема ?,зошто го убиле Крпач,никола, младите деца кај Смилковско,каде им се истрагите со убиствата на Џејло и останати кој останаа свиткани под маската на ДПМНЕ?!

За разлика од Гордана и од Чавков , Спасовски нема тефтерче на подобни судии , и лица кој треба да ги снема !

Веднаш по настанот во Струмица , по наредба на Министерот во Струмица испратени се експерстки криминалистички тимови на МВР, испратена е веднаш Внатрешната Контрола при МВР ,кој ќе спроведат истрага дали полицаецот ги прекршил правилата на служба и употребил оружје спротивно на неговите овластувања.По настанот веднаш е известен Јавен Обвинител ,кој ја води целата истрага , полицаецот е задржан во Полициска станица согласно наредбата на Јавниот Обвинител ,така се работи по Закон, а не како што работеше МВРО ВМРО ,кога ги испрајќаше нивните припадници деликвенти да тепаат и убиваат по градови, таа е разликата помеѓу Министерот Оливер Спасовски и оние од ВМРО ДПМНЕ кој го водеа МВР и се богатеа со убиства , трговија со наркотици и останато.