Број на текстови објавени денес: 94
image003
image003

И циметот може да убие!

abc_cinnamon_challenge_dm_120309_wmain

Тоа што е нешто природно и здраво не значи дека во големи количини мора да биде смртоносно.

Ова важи и за циметот за кој сигурно сте слушнале многу пофалби, но доколку некој се обиде да изеде поголема количина, може да биде дури и смртоносен.

Повеќе за ова на порталот „Мајка и дете“.