Број на текстови објавени денес: 93
image003
image003

ЕКСКЛУЗИВНО-САШО ВАСИЛЕВСКИ -КИКО ЈА ВДОМИЛ И КЕРКАТА ВО СЈО, СЕГА ЌЕ ГИ ВДОМУВАЛ „ПРИДРУЖНИЧКИТЕ“!

???

Сашо ВасилевскиВ- КИКО од Ресен ,кој фотељата од член на советот на обвинители ја замени со прв човек -генерален директор на МЕПСО, направил добар пазар како и секогаш во неговата работна кариера. Менувањето на политичките дресови на некого му оди од рака ,но најповеќе на Сашо Василевски Кико .уредник на Охридскај , премногу добро изворно го дознав целокупниот пазар на Сашо Василевски -Кико, но тоа ќе го објавам на еден ден пред локалните избори , за нештата да станат појасни. Но Василевски покрај тоа што постана прв човек на МЕПСО, успејал и својата ќерка експресно да ја вдоми-вработи во СЈО?

Но пазарот на Василевски ен застанал тука , како што донзваме василевски кој е голем љубител на женскиот пол , ќе вдомел уште неколку негови пријателки што од Ресен , што од Скопје ,колку да се знае дека тој бил Алфа и Омега како во Ресен ,така и во Скопје?!

Ако некој на овој начин го осознал животот во Макеоднија , тогаш неспорно за Василевски , неговите нарко бизнис пајташи , неговата фамилија, и неговите придружнички животот од поодамна започнал,сега само го усовршува!

Сашо Денеосвки – Лично

П.С. Не прајкајте стројници, се ќе обајвам реално, ова лудило мора да застане.Секој повик спрема редакцијата и мене како главен и одгооврен уредник во врска со василевски ќе биде сниман и јавно ќе биде објавен.