Број на текстови објавени денес: 127
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

ДОСИЕ: СИТЕ СТРОГО СОКРИЕНИ ТАЈНИ ЗА НИКОЛА ГРУЕВСКИ , ДЕЛ 1-ви ГЕНЕТСКИ ИНЖИНЕРИНГ,КАКО СЕ ПРАВЕШЕ ГРУЕВАТА РАСА!

ПОЧЕТОК на крајот на Никола Груевски послем неуспешниот обид да замине од Македонија , покриен зад плаштот насловена како работна  посета на Орбан.

Во ВМРО ДПМНЕ владее вистински хаос дознава ОхридСкај, целокупната состојба внатре во „Белиот Двор“ заминала до тој степен , што псолушност на Груевски му откажале и портирите и неговите „Батлери“,кој секојдневно претходно го послужувале како Крал!

Послужност му откажуваат од ден на ден сите негови први соработници,кој се колнеа во Груевски , лица кој во нивните домови имаа поставено Икони со Ликот на Никола Груевски-„Великомаченик“,а послушност му откажала и неговата Гатачка Кети ,која повеќе не сакала да му дели совети и да ја отвара секојдневно Наталната Карта на Груевски.

КАКО ЗАПОЧНА ПАДОТ НА „ШТИПСКИОТ ФИРЕР“ ГРУЕВСКИ И ГЕНЕТРСКИОТ ИНЖИНЕРИНГ ЗА ГРУЈОВАТА РАСА!

Кога од статиста ќе постанеш лидер , нормално е таквата несозреана личност да се изгуби во своите захтеви и непромислени чекори ,сакајчи да го доглуми малиот Фирер,кој беше негов идол за моќ.Додека Хитлер преку Химлер создаваше чиста Ариевска раса,Груевски потрошил над 2 милијарди долари во генетски инжинеринг во САД во создавање на некоја си чиста за него Грујова Раса.Да ,да не се чудете , ова и ако го има во Бомбите не се објави,зошто знам јас, но знаат и тие што ги објавуваа.

Да биде појсано , Груевски од 2009 година испрајќа млади македонски стручнаци во САД, кој дебело се финасираат со пари од македонските граѓани.Во најголемите центри во САД за генетски инжинеринг ,овие млади луѓе имаа задача да создадат нова чиста ,наводно македонска раса ,кој сите требаа во себе да ги поседуваат гените на Никола Груевски и неговата мајка Нада.Токму за потребите на тој дел на испитувања од Македонија секојдневно исчезнуваа дузина граѓани кој до ден денешен не им се знае трак ,а всушност завршуваче како експериментални глувци за потребите на генетскиот инжинеринг за потребите за создавање на новата чиста Груевистичка раса.

СКОПЈЕ 2014 -ТА  ПРОЕКТОТ КАКО СИМБОЛ НА НОВИОТ КРАЛ НА МАКЕДОНИЈА СО ПОМОШ НА МПЦ!

Во јавноста се говори дека проектот Скопје 2014-та година бил само предмет на налудничава забеганост кон трка за крадење и перење на пари?! ,но воопшто не е така. Имено проектот Скопје 2014-та година и основање на дивата Скопска Масонска Ложа,беше потребата на Груевски преку градба на Обиликси да создаде со помош на МПЦ од себе нова Кралска Династија во Макеоднија,тоа беше првото и основното нешто, додека вториот дел оној финасиски грабеш беше наменет за финасирање на генетскиот Инжинеринг кој итекако имаше потреба од многу парични средства.Не случајно груевски ја замислил Антиквизацијата и фамозното идеопоклонство кон Александар Големиот, сакајќи да наметне кралски континуитет за негови лични потреби,или сакајќи да се повика на некое си негово минато акко потомок на Александровата лоза?!

Да бидеме начисто, ова налудничавост потекнува од неговата мајка Нада и Михајло Маневски, кој од Архиепископот Стефан и од Архиереите на Светиот Синод по секоја цена со години наназад барале да го прогласи Александар Големиот за Светец ,а Груевски како негов наследник да добие кралски континуитет?!

БЕЛИОТ ДВОРЕЦ ПО ПРИМЕРОТ НА ЛОНДОНСКАТА МАСОНСКА ЛОЖА

Седиштето на ВМРО ДПМНЕ преставува копија на седиштето на Лондоснката Масонска Ложа, но за воља на вистината во голем дел со претеран кичерај и невкус.Доколку ѕидовите на големиот Мајстор на Лондонската Масонска Ложа ги красат сликите на неговите претходници и уметнички дела на Рембрант, Пикасо и други , седиштето на Никола висат огримни слики на неговата мајка Нада ,како и негови слики долж целите ѕидови и за тоа не се штедело пари, дури возилото со ливт се искачува до вратата на неговиот кабинет ,а пристап во неговиот кабинет имале само одбраните послушници?!

ПРОДОЛЖУВА

САШО ДЕНЕСОВСКИ