Број на текстови објавени денес: 0
image003
image003

ДОНИРАЈТЕ ЗА ПОМОШ НА СЕМЕЈСТВОТО НА МУЗАФЕР САДИК ОД ОХРИД ,ЧИЈ ДОМ ДО ТЕМЕЛ ИЗГОРЕ

apel-pozar-1

Тричленото семејство  од Охрид на Музафер Садик  в’чера доживеа вистински хорор.Пожарот кој го зафати нивниот дом , го уништи нивниот животен сон , нивниот дом , покуќнина која ја стекнувале во нивниот живот,остана без покрив на глава . Редакцијата на ОхридСкај ги повикува сите добронамерну граѓани , заедно , сплотено да му помогнеме на семејството на Музафер Садик. Донациите може да ги уплатите  на следната Жиро Сметка : 530 500 020 258 795 , со назнака -Донација , Примател на уплата Музафер Садик – Охрид