Број на текстови објавени денес: 0
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

Горан Трајановски е нов главен оперативен директор на Македонски Телеком

горан трајнаовски

Горан Трајановски е избран за извршен член на Одборот на директори на Македонски Телеком. Тој ќе ја извршува функцијата главен оперативен директор на друштвото,.

Во одборот на Телеком влегоа и Сашо Велески,неизвршен член, Анета Симеска Димоска исто така неизвршен член, потоа Замир Мемети кој е неизвршен независен член на одборот и Дивна Јовковска – Ефтимоска за независен неизвршен член на Одборот на директори на Друштвото.

Владата уште пред два месеци достави предлог за нивно именување.